Om mig

Jag heter Tove och är en tjej i 30-årsåldern som är bosatt i södra Sverige. Jag jobbar som IT-konsult men har ett brinnande och stadigt växande intresse för hälsa som jag hoppas få mer och mer användning av i framtiden, på ett eller annat sätt. Mitt intresse för hälsa rör alla delarna av den personliga hälsan, vilket för mig innebär träning, god kosthållning, mental balans, vila och att göra saker man tycker om och blir glad av.

Sedan december 2010 har jag LCHF som grund i min kosthållning, så recept och teori kring LCHF kommer tas upp en hel del. Jag mår alltid som bäst när jag äter relativt strikt LCHF men gör undantag vid speciella tillfällen, restaurangbesök eller om jag blir sugen på något speciellt, eftersom min kropp kan hantera en del avsteg. Hösten 2012 läser jag till Kostrådgivare inom lågkolhydratkost, en utbildning jag hoppas få mycket glädje av.

Träning är ett stort intresse och mängden och typen av träning varierar. FitnessCamp och styrketräning (ibland med PT) dominerar.

Denna blogg har jag startat för att ge mig själv ett forum där jag kan utöva mitt stora intresse och komma i kontakt med likasinnade, och för att påminna mig själv om mina hälsomål och hålla motivationen vid liv. Jag älskar att diskutera hälsa och sprider gärna kunskap vidare, så ställ gärna frågor!

Välkommen att följa mitt liv och mina tankar kring en hälsosam vardag, på Toves sätt!