måndag 25 juni 2012

Tillbaka i verkligheten

Efter en löjligt härlig helg är jag nu tillbaka i verkligheten och har avverkat den första av de tio dagarna som återstår innan det äntligen är dags för semester. Jag är väldigt ny på jobbet eftersom jag började i ett nytt konsultuppdrag i torsdags, och jag skulle ljuga om jag påstod att motivationen är på topp. Men jag kämpar på även om dagen idag var lite av en kraschlandning från allt det mysiga i helgen. När man umgås så nära med så många man tycker så mycket om en hel långhelg, i så avslappnande natur, blir det lite tomt och tråkigt att komma igen. Jag hade helt enkelt en pissdag på jobbet och ville bara att semestern skulle starta. Nu.

Efter jobbet var det dags för FitnessCamp i regn och det var jag väl inte direkt sugen på heller, men oj vad gött det var och vilken vändning mitt humör fick! Vi tränar i en park där det finns en teater i sten, med både små och stora trappsteg. Den är väldigt populär för diverse motionärer (Linus Thörnblad var där för någon vecka sedan!) och idag var både vårt FitnessCamp och ett annat stort gäng där. Det var en magisk känsla att se 30-40 personer som trotsade regnet och frivilligt sprang och hoppade upp och ner för en väldig massa trappor. Något annat som är magiskt är känslan av att vara en grupp människor som alla kämpar tillsammans med sina förutsättningar. När man t ex gör plankan eller någon annan statisk övning och det enda man hör är ljud av människor som kämpar asset av sig får jag nån slags träningsreligiös uppenbarelse. Det är så häftigt hur mycket man kan åstadkomma, och hur bra man kan må av träning. Efter kvällens pass är jag betydligt mer pepp på livet än innan, och längtar till nästa pass som går av stapeln på torsdag.

För att jag ska stå ut fram tills semestern börjar måste, måste, måste jag få ordning på sömnen. Det håller inte att utöver allt annat dessutom vara helt utmattad av sömnbrist. Jag och sambon har diskuterat mina fallgropar och gjort upp en plan för hur vi ska undvika dem. Att ligga med datorn i sängen är inte en del av planen så nu ska jag stänga ner, minst en timme tidigare än vanligt.

Gonatt på er ni fina som tittar in här fastän jag är så tråkig och opepp för tillfället, I´ll be back - I promise! ♥

2 kommentarer:

 1. Verkligheten tenderar ju att vara lite hård ibland, men man får ta det för vad det är. Jag förstår faktiskt att det känns lite opepp att börja nytt jobb precis innan semestern. Men du kommer att fixa det galant och dessa 10 dagar kommer att gå av bara farten. Och sen kommer ju jag :) Som jag ser fram emot det!

  Och att få prova på Fitness Camp känns både spännande och lite skräckblandat. Jag får känslan av att det är så där dra åt helvete-jobbigt. Underbart! Se till att lägga dig tidigt dessa dagar som är kvar så har du sedan tid att varva ner. Och kom ihåg, låt dig själv att vara trött och loj!

  kramar min vän <3!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ett sent svar men du har så rätt i det du säger, och nu är det faktiskt bara 3 dagar kvar att jobba, sen börjar semestern och du kommer hit!

   Campet kan man nog kalla för dra åt helvete-jobbigt faktiskt, ganska klockren beskrivning =) Men om det är någon som har förutsättningar att klara av det hur bra som helst så är det du min vän, det kommer gå galant är jag helt säker på! Troligtvis jag som kommer bli omsprungen, men kul ska det bli!

   Stor kram!

   Radera