måndag 5 december 2011

LCHF-bröd

Jag har förr bakat Katrins LCHF-bröd, men denna gången gjorde jag några små ändringar, blev mer proteinrikt och ännu godare!

ca 20 skivor

1 dl fibrex 
½ dl krossade linfrön 
½ dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
½ dl mandelmjöl
½ dl kokosnötmjöl
1 tsk bakpulver
1 msk BakePro

En liten burk naturell keso (250 gram) 
3 ägg
salt och peppar 
riven ost

Blanda de torra ingredienserna. Rör ihop ägg och keso, och blanda sen ner de torra ingredienserna. Salta och peppra. Bre ut blandningen (den blir ganska tjock och grötig) i en ugnsform täckt med bakplåtspapper. Toppa med riven ost. Grädda ca 15 min på 200 grader.


Redo för ugnen

Gräddat och klart

Färdigt att avnjutas med Bregott och ost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar