lördag 18 augusti 2012

Här ligger jag och funderar

Jag vaknade vid 9 i morse vilket är tidigt för mig på en helg. Det blir oftast lite för lite sömn i veckorna, så fastän jag går upp senast 6 varje dag verkar min kropp ha ställt om och passar på att maratonsova när det är helg. Men idag vaknade jag och låg länge och funderade över dagen i sängen. Ja jag ligger ju fortfarande kvar här faktiskt. Sambon var uppe och jobbade så jag lyssnade på hans kommentarer i det pågående telefonmötet och bara njöt. Njöt av känslan att jag får göra vad jag vill med den här dagen. Njöt av att det faktiskt är ganska mycket dag kvar innan vi ska iväg på fest och att jag faktiskt hinner göra både det ena och det andra. Om jag vill.

Funderade över frukost. Som beror på om jag ska träna eller ej. Inför träning kanske lite äppelkakefluff. Annars kanske vanligt kesellafluff med färska bär som jag har råkat köpa på mig. Och till lunch då? Kanske ta det där vanliga kesellafluffet då istället? Eller kanske äggröra med lax och smetana?

Funderade över hur jag ska lägga upp dagen. Träna och en sväng till stan vill jag hinna med. Ta stan först kanske så frukosten hinner lägga sig? Eller tvärtom, är det bättre?

Well, jag vet inte riktigt hur dagen kommer se ut, men det jag vet (har bestämt) är att det ska bli en väldigt skön dag, jag tänker ta den som den kommer och göra det jag vill. Ikväll vankas 30-årsfest med sommartema. Jag ska ha på mig en riktig favoritklänning och känna mig fin med blomma i håret. Äta god mat och skåla med goda vänner för en fin tjej, som nått en aktningsvärd ålder =) How about that? Jag tror det blir helt bra, som min goda vän Cilla skulle sagt!

Ha nu en skön lördag vad ni än hittar på, kram på er!


1 kommentar:

  1. Jag tycker att det låter som att din morgon har varit skön fastän du vaknade "tidigt". 9 är ju värsta sovmorgonen för mig :) Och jag tror också att du får en helt bra dag! Själv ska jag ta en kaffe med vänner och sedan ska jag på bio i Linköping ikväll. Jag och rävhanen ska se Snabba Cash 2. Jag har väldigt höga förväntningar på JW. Ha en finfin dag och kväll min fina vän. Många kramar!

    SvaraRadera