måndag 27 augusti 2012

Here we go!

Hej vänner!

Ikväll smäller det, då börjar FitnessCampet igen! Eftersom jag är på kurs flera av de kommande helgerna kommer jag inte kunna gå på så många camp som jag hade velat, men 1-2 ggr/vecka kommer det bli, och sen tänkte jag komplettera med lite egen träning. Jag kommer ha en del egentid när jag är iväg på kursen så då tänkte jag passa på att träna, är nog bra att rensa huvudet och rasta kroppen efter en dag i skolbänken!

Den senaste tiden har jag inte riktigt känt mig i balans, jag har varit stressad och haft lite mycket inplanerat så mitt enda fokus har varit att slappna av och stryka "måsten" från livet. Det har gått bra måste jag säga, jag känner mig väldigt mycket lugnare och i bättre balans psykiskt. Däremot så har kroppen fått ta stryk eftersom det knappt blivit någon träning och lite väl mycket undantag i kosten. Min grund är som alltid LCHF och jag kommer nog aldrig vara 100%-igt strikt, därför att det inte finns någon anledning för mig att vara det. Vissa saker är så goda att det för mig aldrig kommer vara värt att avstå dem. Däremot så mår jag bättre ju färre undantag jag gör: magen mår bättre, jag har mer energi och jämnare energinivå, och jag mår helt enkelt bra i hela kroppen! Nu när jag slarvat varje helg känner jag hur min kropp inte mår lika bra och inte riktigt förstår vad jag håller på med. Därför är det nu skärpning på gång vilket kommer ske automatiskt när både FitnessCampet och utbildningen sätter igång. Dessutom kommer jag ha vita veckor de veckor jag är iväg på kurs, för att låta kroppen vila och ge mig själv så bra förutsättningar som möjligt att orka. Kursen pågår lördag-måndag under 4 helger, vilket gör att jag inte får någon riktig helgvila. Dessutom kommer jag få plugga en del på fritiden samtidigt som jag jobbar heltid (har bara tagit ledigt de dagar jag är iväg) så det krävs att jag tar hand om mig själv för att ro det här iland! Men det ska såklart bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det, pirrigt värre nu! Efter sommar och semester och massa festligheter känns det dessutom riktigt skönt att ha hälsofokus ett tag!

Efter kursen är planen att dra igång ett styrketräningsprojekt igen, tänkte köra ett race med PT-Daniel, det blir kul!

Håll nu tummarna för att jag överlever kvällens camp!!

2 kommentarer:

  1. Jag vill också! Men jag har ont i ena baktassen efter en närkamp med en IKEA-kasse. Men nästa vecka så blir det premiär för mig. Hoppas att vädret blir lika bra då som idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag saknade dig! ;) Jag kommer bara vara med på torsdag nästa vecka, missar lite pass pga utbildningen jag är iväg på. Men gårdagens pass var bra, du kommer gilla det! =)

      Radera