onsdag 2 maj 2012

Big news

Jag kan inte fatta att jag missat att berätta det här för er, ett av de största beslut jag tagit! Jag har länge varit intresserad av kost och hälsa, såväl fysisk som psykisk. Efter att jag började med LCHF i december 2010 har mitt intresse för kost fullkomligt exploderat. När jag startade denna bloggen i oktober 2011 var det delvis ett test, för att se hur jag skulle känna för att lägga ännu mer tid på kost och hälsa än jag redan gjorde. Svaret på den frågan är att jag bara tycker att det är mer och mer intressant och roligt, och önskar att jag hade möjlighet att lägga ännu mer tid på det, vilket är svårt eftersom jag jobbar heltid och vill hinna träna en del också. Mina framtidsfunderingar fortsatte, och plötsligt dök det upp en möjlighet jag bara var tvungen att ta. Dagen efter att nyheten lanserades var jag anmäld, och i höst blir jag kostrådgivare genom Anna Hallén utbildningar!Jag var sugen på att gå mf Hälsoutbildningars kurs, där Anna tidigare var lärare. Men deras upplägg innebär att jag hade behövt ta tjänstledigt i en månad, vilket det blir svårt att få ihop ekonomiskt. Nu behöver jag bara ta ledigt i 5 dagar vilket är lättare att få ihop. Anna Hallén är en stor förebild för mig med sitt kloka sätt och stora kunskap, och jag längtar efter att få träffa henne i verkligheten och lära mig mer om det jag brinner för!

Vad utbildningen leder till får framtiden utvisa, jag har ett väldigt öppet sinne och är fortfarande beredd på möjligheten att jag kommer fram till att det är en hobby och ett stort intresse men inget mer. Som det känns nu hoppas jag dock att på något sätt och i någon utsträckning kunna jobba med att hjälpa människor må bättre, och det finns fler utbildningar jag skulle vilja komplettera med i framtiden. Hoppas ni vill fortsätta följa min hälsoresa som hittills lett mig in på vägar jag aldrig kunde ana!

5 kommentarer:

 1. Men så underbart roligt att höra Tove =) Vilken nyhet! Och så avis jag blir. Jag blir mer och mer övertygad om att träning och hälsa/kost är något jag ska hålla på med i framtiden. Du tar ett stort steg i rätt riktning och jag ser sjukt mycket fram emot att följa med dig på din resa!

  Inspo-Tove goes ännu mer inspo =)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Grattis, vad kul! Kosten och vad den gör för både psyke och kropp är verkligen intressant.

  Jag börjar i också plugga i juni - till Cert. Kost- och träningskonsult via The Academy. Känns superspännande!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Lite avis är jag faktiskt. Jag skulle jättegärna vilja gå Annas utbildning också... men det passar inte just nu.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis till ett bra beslut som du inte kommer att ångra! :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis till ett bra beslut som du inte kommer att ångra :-)!!

  SvaraRadera