torsdag 24 maj 2012

Periodiska fastan då?

PF is still on! Det var längesen jag åt frukost en vardag =) Jag tycker det funkar bra, är inte speciellt hungrig på morgonen längre (men kommer vara idag eftersom jag åt sushi igår) och det känns väldigt naturligt och sunt. Tror att det är bra att ge kroppen en lite längre vila från matsmältning och jag tror att jag tappat lite i fett fastän jag ätit som en häst. Mätning på måndag så det ska bli spännande att se vad som hänt med fett- och muskelprocent.

Jag vill fortfarande prova 24 h fasta också som jag tror är ännu bättre att slänga in ibland, men har inte haft lust att skippa lunchen, det är en viktig paus. Självklart skulle jag kunna sitta med ändå men jag orkar inte ta diskussionen som kommer uppstå =) Hur går det för er andra? Någon mer som provat eller håller på?

3 kommentarer:

 1. Jag kör en 24-timmarsfasta ungefär varannan vecka. Just den dagen sitter jag inte med kollegorna på lunchen. Jag väljer att ta en promenad eller cykeltur istället.
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. Är inne på min andra vecka nu! Funkar jättebra, fast vissa dagar är jag hungrigare än andra.. fast det är absolut den lättaste kalorirestriktionen som jag har prövat på!

  SvaraRadera
 3. Jag har relativt nyligen startat min PF och det fungerar riktigt bra. Love it!

  SvaraRadera