tisdag 15 maj 2012

Ny kvällsrutin

Jag satsar just nu mest på att hitta tillbaka till balansen i mitt liv och känna ett lugn i tillvaron som jag råkade tappa nånstans i en träningssatsning som var lite mer ambitiös än mitt schema tillåter. För att få hjälp att hitta lugnet har jag laddat ner Mindfulnessappen och försöker sen förra veckan få till ett par guidade meditationer per vecka. Det finns färdiga program från 3 upp till 30 minuter, så det finns liksom inga ursäkter. Det känns hittills väldigt bra även om jag nog använder det mer till avslappning än meditation, jag ligger t ex ner i sängen fastän man egentligen ska sitta. Men alla sätt är bra utom de dåliga tänker jag och fortsätter med min nya vana som faktiskt gör att jag börjat längta efter att gå och lägga mig, bara en sån sak!

1 kommentar:

  1. Jag tycker att det låter som en bra kvällsrutin. Jag jobbar stenhårt på att komma i säng i tid och det går väl så där. Det är svårt för mig att komma i säng helt plötsligt, har inte alls haft det problemet innan. Kanske ska jag ta och ladda ner den där mindfulappen också. Verkar som en bra grej.

    Jag tycker att du är duktig som ser att du behöver ta det lugnt och verkligen prioriterar det före träningen. Jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka till balansen snart. Stora kramar min vän!

    SvaraRadera