fredag 6 juli 2012

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv...

Alltså det händer nåt när sambon inte är hemma. Jag klarar mig inte själv verkar det som. Sen middag och alldeles för sen läggdags och många konstiga pauser med diverse TV-serier. Jag beter mig som en 5-åring och såhär blir det alltid när jag är ensam hemma. Det blir liksom ingen ordning på nånting, fastän jag alltid föreställer mig det omvända. Hur jag lagar god middag, diskar, myser i soffan en stund och går och lägger mig tidigt och läser en bok. Släcker lampan 22.30. Yeah right. Vad är mitt problem? Jag är 30+ (huuuh) och jag trodde man skulle bli vuxen där nånstans men det verkar inte bli så för mig. På gott och ont =)

Sent eller inte så är jag nu i alla fall redo att ta emot finbesök av självaste Cilla imorgon. Kylen är full av mat (och vin) och lägenheten är städad. Bara några timmar kvar att jobba imorgon och sen vankas tjejhelg och SEMESTER! Overkligt.

Såhär ser det ut i min hall nu =)

1 kommentar:

  1. Åh! Jag känner mig helt hedrad :) Det kommer att bli så trevligt! Och du är så värd din semester. Njuta är vad vi ska göra. Wihoooo!

    Kramar <3

    SvaraRadera