onsdag 22 februari 2012

Dagens middag


Dagens middag efter en lång dag på jobbet fick bli ceasarsallad från Espresso House på tåget, mysigt haha =) Men jag orkar inte ordna med mat när jag kommer hem, nu kan jag istället utnyttja restiden till att äta och hoppa in i duschen direkt när jag kommer hem. För efter denna dagen är jag värd en lång skön dusch och tidig sänggång!

1 kommentar:

  1. Och jag saknar dig Tove, det blir tomt utan dina inlägg ska du veta! Men jag får friskna till och du får hitta ett lugn och sedan försöka komma tillbaka på skrivar- och läsarbanan ;) Jag ser fram emot lite pepp från dig framöver. Precis som att jag ser fram emot att bli frisk så att jag kan ge lite pepp också!

    Jag känner mig mkt bättre idag, inte frisk men betydligt bättre än tidigare. Det blir nog inte mer än vila i helgen för min del. Det är sannerligen en varningsklocka att jag alltid blir sjuk till loven. Jag jobbar för mkt. Jag har för mkt tid och för många klasser i mitt schema (jag jobbar alltså mer än 100 %) och det känns redan efter en termin och ett par veckor. Jag ska försöka sänka tempot när jag kommer tillbaka till jobbet, och därmed också sänka kraven på mina klasser. Det känns givetvis inte helt rätt men jag håller aldrig som lärare i 10 år om jag fortsätter i det här tempot.

    Vad gäller vitaminer tror jag att jag får i mig det jag ska. Jag har otaliga brukar i skåpet innehållande både C, B och D-vitamin. Mina mandlar intar jag dagligen, men det kanske behövs ytterligare magnesium. Sist jag var hos min "kostrådgivare" fick jag ytterligare något preparat för sköldkörteln. Hur som helst, du får gärna skicka lite länkar så att jag kan läsa på ytterligare.

    Hoppas att du mår bra Tove och att du får en riktigt fin helg med Melodifestival och kompishäng.

    Många kramar!

    SvaraRadera