fredag 2 mars 2012

Nu sticker jag!

Nu är vi på väg! Vi ska bila ner till Österrike där vi hyrt en stuga, 10 kompisar blir vi, ska bli så kul! Jag är väldigt orolig över mina knän och hur det ska gå att åka skidor. Jag känner mig inte jätteoptimistisk men får jag bara ta mig ner för en backe utan att det gör alltför ont så är jag nöjd. Detta är lite sista chansen för min skidåkning, går det inte nu så blir det inga fler skidresor. Håll tummarna för mig!!

Angående kosten så kommer jag inte vara jättestrikt. Vi kommer laga mat tillsammans så jag kommer äta det som bjuds, men försöka byta ut pasta och så mot bättre alternativ när det går. Frukosten blir low carb, jag har tagit med nötblandning och kommer komplettera med fet yoghurt, kvarg eller liknande. Nedan ser ni den lilla snacksbuffén jag tar med mig, rostade mandlar, Grok och annat gott. Mandlar och babybel får följa med mig i backen om energin dippar, och sen har jag bra snacks och choklad till kvällarna. Men det kommer ju självklart bli en del undantag, öl på afterskin och sådär. Men för att orka i backen ska jag försöka göra så bra val som det går.

När jag kommer hem är det äntligen dags för min 3-split, nu ska det byggas muskler och sommarkroppen formas! Men mer om det om sisådär en vecka! Ha det riktigt gött så hörs vi snart!

2 kommentarer: