torsdag 1 mars 2012

Nya pjäxor!

Åh jag skulle ju tagit en bild, för jag slog till på ett par nya fina pjäxor igår! Hade grymt flyt och fick tag på en jätteduktig kille på Usports, skidentusiast med lite samma problem som mig. Provade ut ett par kanonpjäxor till 70% rabatt och slog också till på ett par formgjutna hålfotsinlägg anpassade till pjäxorna. Han såg direkt att jag lutar inåt med knäna och behöver inlägg för att balansera upp, och verkade också ganska säker på att det kan hjälpa.
De senaste åren har jag inte kunnat åka mer än halvdagar, för jag har fått så vansinnigt ont i mina knän, det har känts som blödande sår inne i knäna ungefär, och efter bara ett par svängar har jag fått stanna och sträcka på benen, vila och gråta en skvätt. Ingen kul semester. Jag har varit hos flera sjukgymnaster och alla har kliat sig i huvudet eftersom jag kan träna så mycket annat utan att få ont, och inte hittat några fel på mina knän. Den senaste uppmärksammade dock att jag lutar inåt med knäna och jag fick göra övningar för att lära om dem att gå rakt över foten istället och det gav resultat.

Så nu har jag gjort allt jag kan, jag har bra utrustning och benen har fått jobba hårt ända sen oktober. PT-Daniel säger alltid när vi kör benövningar att jag är så stark i benen och har flera gånger varit förvånad när vi fått höja vikter. Så jag borde ha rätt fysiska förutsättningar och det hade ju varit helt underbart att få användning av dem i backen! Samtidigt är jag så rädd att det inte ska gå, så jag håller förväntningarna nere och laddar med böcker och tankar om att stugmys inte är helt fel det heller!

Snälla, håll tummarna för att det går vägen, så lovar jag att komma hem pigg och utvilad, redo för en nysatsning med skärpning av kosten och nytt träningsupplägg, och med massor av energi till mat- och träningstips!

1 kommentar:

  1. Jag ska hålla tummarna för att det blir en bra resa för dig, på alla sätt och vis. Jag är säker på att det blir lyckat! Skönt för dig att få till både solsemester och skidsemester i år. Inte illa alls :) När du kommer hem ska vi peppa varandra så det står härliga till. Can't wait. Uppdatera gärna något under veckan, om du hinner. Ha det bra fina Tove!

    Kramar!

    SvaraRadera