onsdag 2 november 2011

Oinspirerat...

...är det ord som sammanfattar kvällens träning bäst. Jag gjorde det jag skulle, alla övningar, alla repetitioner, och med rätt vikter, jag till och med höjde på en maskin. Men ändå, jag kände mig inte ett dugg taggad. Varken innan, under, eller efter passet. Mitt peppade inlägg nedan var fejk rätt igenom, ett försök att få mig själv att tagga till, som inte lyckades. Men så kan det vara. Det är inte rimligt att tro att alla 5 pass i veckan ska vara fantastiska och att jag ska sprudla av energi i varje övning. Vissa pass måste man bara ta sig igenom, och dagens var ett av dem. Det jag tar med mig som positivt är att jag faktiskt gjorde det. Jag satt här hemma och ville inget hellre än att för en gångs skull få slänga mig i soffan en kväll, men istället tog jag på mig träningskläderna och gjorde det jag skulle. 

I didn´t say it would be easy, I said it would be worth it.

5 kommentarer:

 1. Hej Tove!
  Vad kul att få läsa om dig och din träning, tack för förtroendet!
  Du är verkligen superduktig som kör så hårt.
  Hoppas att du snabbt når dina mål :-)
  Jag läser vidare här på bloggen och känner mig träningssugen...

  PS Såg du att Rihanna ställde in igen i Sthlm?!
  Galet!

  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Fin och bra Blogg !

  Jo jag läste i ett inlägg att ditt sockersug är numera borta..Hur lång tid tog det innan det avtog? Har precis tagit mig i kragen men suget är stort, ngt bra tips till mig? vet att det avtar med tiden, men jag är konstant sugen och hungrig..Jag äter rätt och nyttigt nu men inte van att känna mig hungrig då jag alltid var mätt på socker...Mvh Carro

  SvaraRadera
 3. Gullanmamman: Ja jag såg, undrar vad som fattas henne egentligen?! Roligt att du vill läsa! =)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Tack! Jag svarar på dina frågor i ett eget inlägg! =)

  SvaraRadera
 5. Hååå jag känner igen det här EXAKT men det är SÅ skönt när man kommer hem efter ett pass man inte riktigt orkade och veta att man har gjort det och sen börjar endorfinerna trots allt sprudla lite. :)

  SvaraRadera